Focushunting

Rolunk

A mi célunk, hogy figyelni tudjunk minden kis részletre, ami egy felejthetetlen vadászati élményt eredményezhet a vadregényes Kárpátok tájain minden szenvedélyes vadászember számára, hogy mindenki elégedett legyen a lehetőségekkel illetve az eredményekkel, ha mindkettő megvan kész a siker.

A KÁRPÁTOK szó, mint varázsszó hallatára, minden vadász ereiben megpezsdül a vér. Itt rejtőzik Európa egyik legnagyobb kiterjedésű érintetlen erdős területe, ami igazi kihívást jelent minden vadász számára.

Itt található a barnamedve, a farkas és a hiúz legnagyobb állománya a kontinensen.

A Focus Hunting belföldi és külföldi vadászatokat szervez, ügynöksége a Székelyföld szívében az afrikakutató Teleki Sámuel szülőfalujában található. Sokéves tapasztalattal, szakmérnöki végzettséggel rendelkező személyzete, folyamatos vadászati lehetőséget kínál a Keleti- és Deli Kárpátok eme vadregényes területein és minden körülményt figyelembe véve gondosan ki tudja választani az igényeknek megfelelő vadászterületeket, melyek megfelelő életteret biztosítanak az: őznek, szarvasnak, medvének, vaddisznónak, farkasnak, nem utolsó sorban a rekord méretű kárpáti zergéknek.

Hungary